Saltar apartados

Projecte Europeu RSGAE

RSGAE és un projecte de recerca europeu que ofereix a través de la seua pàgina web (www.rsgo.eu) material docent dirigit a professionals i estudiants que vagen a treballar o a fer pràctiques en l'estranger i necessiten aprendre la llengua i cultura del país de destinació per a dur a terme les seues funcions professionals. L'objectiu principal de la iniciativa és, per tant, fomentar la mobilitat europea de personal professional a través de l'ensenyament de llenguatges especialitzats.

RSGAE Project Presentation

 

BUTLLETINS INFORMATIUS

Butlletí 1

 

 

 

CONFERENCIA INTERNACIONAL AIUTA: UNIVERSIDADES DE LA TERCERA EDAD Y COHESIÓN SOCIAL

El grup de recerca ACQUA del Departament de Filologia Anglesa presenta un poster sobre el projecte europeu RSGAE en la CONFERENCIA INTERNACIONAL AIUTA: UNIVERSIDADES DE LA TERCERA EDAD Y COHESIÓN SOCIAL. L'objectiu és donar a conèixer el treball realitzat sobre el llenguatge especialitzat de les residències d'ancians i com el coneixement de llengües europees fomenta la mobilitat laboral. A més incideix en la necessitat de formar al futur professional no solament en les seues competències específiques, sinó també en qüestions com la comunicació intercultural i intergeneracional per a poder promoure des de la base una millor cohesió social.

Poster 

 

Concurs de fullets

El grup de Recerca ACQUA convoca el concurs de fullets per al projecte Ready Study Go Around Europe amb el motiu de la seua tercera edició. La fi d'aquest concurs és escollir el fullet que representarà a la iniciativa en aquesta nova edició.

Data límit: 31 de gener de 2014

Convocatòria: pots consultar les bases

Continguts del fullet: pots veure'ls en aquest document

Imatge corporativa anterior: pots veure-la en la següent adreça: http://www.rsgo.eu/

Pàgines web que han d'incloure's en el fullet: pots consultar-les en aquest document

Logos que han d'incloure's en el fullet: pots descarregar-los en aquest fitxer

 

 

Departament de Filologia Anglesa


Universitat d'Alacant
Facultat de Filosofia i Lletres I
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3439

Fax: (+34) 96 590 3800

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464